Το Νερό

 
Αρτεσιανό νερό Ανδανία
Το πιο προστατευμένο νερό της φύσης!
 • Ανδανία Εμφιαλωμένο νερό Μεσσηνίας - Προέλευση - Σύννεφα

  Σύννεφο

 • Ανδανία Εμφιαλωμένο νερό Μεσσηνίας - Προέλευση - Βουνό

  Γη

 • Ανδανία Εμφιαλωμένο νερό Μεσσηνίας - Προέλευση - Υπέδαφος

  Υπέδαφος

 • null

  Υδροφορέας

Από πού προέρχεται;
Όλα ξεκινάνε από το σύννεφο που ρίχνει το νερό του στους ορεινούς σχηματισμούς του Λυκαίου και των Νομίων Ορέων. Από ‘κει μετά από ένα ταξίδι χιλιάδων ετών το νερό διαπερνά τα ασβεστολιθικά πετρώματα και εγκλωβίζεται στον υπόγειο υδροφορέα της Άνω Μεσσηνίας. Το αργιλικό στρώμα που περικλείει τον υπόγειο υδροφορέα είναι υδατοστεγές και το θωρακίζει πλήρως από τα επιφανειακά ύδατα. Λόγω της υδροστατικής πίεσης αναβλύζει φυσικά μέσα από διαφραγματική σωλήνωση στη γεώτρηση του εργοστασίου μας και εμφιαλώνεται αγνό στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις 40 μέτρα πλησίον της πηγής.
Ανδανία-Εμφιαλωμένο-Αρτεσιανό-νερό-Μεσσηνίας-Στρωματογραφία
Τί κάνει το αρτεσιανό νερό τόσο μοναδικό;

Η βαθιά θέση του υπόγειου υδροφορέα και ο εγκλωβισμός του σε υδατοστεγή πετρώματα καθιστά το αρτεσιανό νερό ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες, επιβλαβή χημικά και ραδιενεργά στοιχεία τα οποία συχνά απαντώνται στα επιφανειακά ύδατα. Επίσης το αρτεσιανό νερό είναι πλούσιο σε μέταλλα και ηλεκτρολύτες που είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό, όπως ασβέστιο που συμβάλλει στην καλή υγεία των οστών και των δοντιών, πυρίτιο με ισχυρή αντιγηραντική δράση και ηλεκτρολύτες που ρυθμίζουν την κατανομή του νερού στο σώμα, επηρεάζουν το ph του αίματος και συμβάλλουν στη νευρομυϊκή διέγερση.

Η προστασία του νερού
και η εμφιάλωσή του

Μετά από μελέτη των γεωλογικών σχηματισμών και των δοκιμαστικών γεωτρήσεων πραγματοποιήθηκε η γεώτρησή μας με πλήρη απομόνωση των επιφανειακών υδάτων (διαφραγματική σωλήνωση) και διαπερνώντας τα υδατοστεγή στρώματα εντοπίσαμε το αρτεσιανό νερό, το οποίο λόγω της πίεσης αναβλύζει φυσικά μέσα από ανοξείδωτες σωληνώσεις για να φτάσει αγνό και φρέσκο στον καταναλωτή.

Ανδανία - Εμφιαλωμένο Αρτεσιανό νερό Μεσσηνίας - Εργοστάσιο Ergopack

Ο χώρος είναι πλήρως συμμορφούμενος με τις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων. Το εμφιαλωτήριο είναι πιστοποιημένο με ISO 22000:2005 και ISO: 9001: 2015 και καλύπτει τις ενεργειακές του ανάγκες από φωτοβολταϊκά συστήματα που είναι εγκατεστημένα στο χώρο του εργοστασίου.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας, η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποιητικά ISO QCERT 22000:2005 για εμφιάλωση και διάθεση νερού καθώς και ISO TUV 9001:2008 και QCERT 9001:2015 για “παραγωγή και διάθεση πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων και συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας“.

Η εταιρεία μας αντισταθμίζει την κατανάλωση του ηλεκτρικού της ρεύματος με παραγωγή αντίστοιχης ποσότητας πράσινης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό της πάρκο.

Εκτός από τις γραμμές παραγωγής για το αρτεσιανό νερό Ανδανία η ΕΡΓΟΠΑΚ παράγει φιάλες PET και πωμάτα λανσάροντας το flip-top πώμα, εκτοπίζοντας τα εισαγόμενα από την ελληνική αγορά.

Μάθετε περισσότερα

Δείτε όλα τα διαθέσιμα
νερά Ανδανία

Νέα και δράσεις
από την εταιρεία μας

Είμαστε στη διάθεσή σας
για περισσότερες πληροφορίες