Εταιρεία

Γνωρίστε την Ergopack
Εξέλιξη από το 2001
Σύγχρονες εγκαταστάσεις, ολοκληρωμένα προγράμματα ελέγχου

Η εταιρεία μας, ΕΡΓΟΠΑΚ Α.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 2001 με αντικείμενο αρχικά την παραγωγή πλαστικών πωμάτων και από τότε δεν σταμάτησε να αναπτύσσει την πολυδιάστατη δραστηριότητά της παράγοντας πλούτο και προσφέροντας θέσεις εργασίας στην οικονομικά υποβαθμισμένη περιοχή της Άνω Μεσσηνίας. Το 2009 επεκτάθηκε στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών πάρκων καταφέρνοντας να γίνει η εταιρεία με τα περισσότερα έργα πάρκων και σε στέγες σπιτιών στη Πελοπόννησο. Το 2014 οι συνθήκες ήταν ώριμες για την εκμετάλλευση του πιο πολύτιμού μας πόρου, της αρτεσιανής πηγής μας. Έτσι ξεκίνησε η εμφιάλωση του νερού Ανδανία. Παράλληλα, συνεχίζεται η παραγωγή πωμάτων και πλαστικών φιαλών PET.

Ανδανία - Εμφιαλωμένο Αρτεσιανό νερό Μεσσηνίας - Εργοστάσιο Ergopack

Η εταιρεία μας έχει λάβει πιστοποιητικό ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001: 2015 για την παραγωγή και διάθεση πλαστικών πωμάτων, φιαλών και υλικών συσκευασίας και πιστοποιητικό ΕΛΟΤ EN ISO 22000: 2015 (HACCP) για την εμφιάλωση νερού.

Η εταιρεία μας αντισταθμίζει την κατανάλωση του ηλεκτρικού της ρεύματος με παραγωγή αντίστοιχης ποσότητας πράσινης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό της πάρκο.

Εκτός από τις γραμμές παραγωγής για το αρτεσιανό νερό Ανδανία η ΕΡΓΟΠΑΚ παράγει φιάλες PET και πώματα.

Οι υπηρεσίες μας
Με την ίδια αφοσίωση και τεχνογνωσία παράγουμε το εμφιαλωμένο νερό Ανδανία, καθώς επίσης και πλαστικά πώματα, φιάλες, υλικά συσκευασίας και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά πάρκα και συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Αρτεσιανό νερό Ανδανία

από την εκμετάλλευση του πιο πολύτιμού μας πόρου, της αρτεσιανής πηγής μας στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας.

Ergopack - Δοχεία - Πώματα - Πλαστικά - Μεσσηνία
Δοχεία – Πώματα

Όπως των πρακτικών flip-top πωμάτων και των πλέον κατάλληλων για τη συσκευασία τροφίμων, φιαλών PET.

Ergopack - Μεσσηνία - Φωτοβολταϊκά πάρκα - Εγκατάσταση
Φωτοβολταϊκά συστήματα

Η εταιρεία μας αντισταθμίζει την κατανάλωση του ηλεκτρικού της ρεύματος με παραγωγή αντίστοιχης ποσότητας πράσινης ενέργειας από το φωτοβολταϊκό της πάρκο

Εγκαταστάσεις
Η εμφιάλωση του νερού Ανδανία γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας, στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας, όπου απασχολείται ντόπιο προσωπικό. Το εργοστάσιό μας έχει καθιερώσει ένα σύστημα διαχείρισης τροφίμων το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000: 2005.
Γνωρίστε τον ιδιοκτήτη
Βασίλης Χαρίτσης
Σπούδασε χημικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ΗΒΗ-Παναγόπουλος, στο εμφιαλωτήριο νερού στο Λουτράκι. Η εταιρία στη συνέχεια αγοράστηκε από τον αμερικανικό κολοσσό PEPSICO International. Έγινε διευθυντής του εργοστασίου στο Λουτράκι και ειδικός της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο στα θέματα εμφιάλωσης νερού. Έκανε επίσης μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη και την Ισπανία στο bottling university και διατέλεσε πρόεδρος των εμφιαλωτών φυσικού μεταλλικού νερού Ελλάδας από το 1995 έως το 2005, μια ένωση στην οποία συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρίες, η NESTLE, η AMSTEL, η 3Ε, η PEPSI, το Ζαγόρι, ο Βίκος κ.ά.